Sizin ananız babanız yok mu?

Kask takmadan trafiğe çıkan motosiklet sürücüleri hem kendi hayatlarını hem de başkalarının hayatını hiçe sayarken; kasksız motosiklet sürücülerinin çoğunun yaşının küçük olmas?

GÜNDEM 15.08.2016 19:13:00 0
Sizin ananız babanız yok mu?

Çerkezköy’de, özellikle ana caddelerde 13-14 yaşında çocukların kasksız bir şekilde trafiğe çıkması, vatandaşları çileden çıkarıyor. Trafikte tehlikeli bir şekilde ilerleyen küçük çocuklar hem kendi canlarını, hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye atıyor. Trafiğin en yoğun olduğu saatlerde Atatürk Caddesi’nde üç çoçuğun birlikte aynı motosiklete binmesi, durumun ne kadar vahim olduğunun göstergesi oldu. Hayatlarını hiçe sayarak araçların ortasından hızla geçmeye çalışan 3 küçük kafadar, sürücülerinin uyarılarına aldırış etmeyerek, kendilerini korku dolu gözlerle izleyenlerin adeta yüreklerini hoplattı.

 

GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYORLAR

 

Son günlerde Çerkezköy’de motosiklet kazalarında artış meydana geldiğini kaydeden vatandaşlar, yetkililerin konuyla ilgili gerekli tedbirleri alıp, gerekli çalışmaları yapmalarını istedi. Bazı motosiklet sürücülerinin de ekzoslarının susturucularını çıkardıklarını ve gürültü kirliliğine neden olduklarını kaydeden vatandaşlar, konuyla ilgili de denetimlerin artırılmasını talep etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ