Demir'den beklenmedik istifa

Kapaklı, AK Partili Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir'in istifası ile sarsıldı. AK Parti İlçe yönetimöinden yapılan açıklamada İrfan Demir'in ailevi nedenlerden dolayı Kapaklı Belediye Meclis ?

SİYASET 15.08.2016 17:55:00 0
Demir

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İrfan Demir, “Bu istifa kararım, bugünün konusu değildir. Uzun süredir istifa etmeyi düşünüyordum. Çünkü ailevi sorunlarım vardı. Bir yandan iş hayatı, bir yandan siyaset hayatı nedeniyle aileme yeteri kadar zaman ayıramıyordum. Bu nedenle ailemle görüşüp istifa etmeye karar verdim ve istifa dilekçemi İlçe yönetimimize sundum. İstifamın 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ile hiçbir alakası yoktur. Bundan sonra işime ve aileme daha fazla zaman ayırabileceğim” dedi.

 

AİLE HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

 

İrfan Demir’in alievi sorunlardan dolayı istifa ettiğini söyleyen AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ise “Kendisi bize istifa etmek istediğini söylediğinde çok üzüldük ve kararından caydırmak için ikna etmeye çalıştık. Fakat, İrfan Hocam istifa konusunda oldukça kararlıydı. Berebar il başkanlığana gittik. İl başkanı ile görüştük. Fakat kendisini ikna edemedik. Sonuçta aile her şeyden önemlidir. Ben AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı olarak partisine olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında kendisine huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi

 

DEMİR’İN YERİNE CİHAN GETİRİLDİ

 

İrfan Demir’in Kapaklı siyasi kulislerine bomba gibi düşen istifası ile ilgili dilekçenin de içinde bulunduğu dosya, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin tarafından Yüksek Seçim Kurulu’na ve Kapaklı Belediye Başkanlığı’na iletildi. Kapaklı Belediyesi’nde İrfan Demir’den boşalan AK Parti koltuğuna ise 11’inci sırada yer alan Harun Cihan’ın getirildiği belirtildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ