Ergin güven tazeledi

Demokratik Sol Parti (DSP) Çerkezköy İlçe Olağan Kongresine tek liste ile giren mevcut başkan Orhan Ergin, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

SİYASET 14.08.2016 19:15:00 0
Ergin güven tazeledi

İlçe teşkilatında yapılan kongrede açılış konuşmasının ardından Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına DSP İl Başkan Yardımcısı Seçkin Yunusoğlu,Katip üyeliklere İl Sekreteri Mehmet Çaka ve Süleymanpaşa İlçe Başkanı Osman Çinar getirildi.Divan teşekkülünün ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Faaliyet raporunu,gelir gider raporunu ve tahmini bütçe DSP İlçe Başkanı Orhan Ergin tarafından tek tek okundu ve bu maddeler üzerinde görüş bildiren çıkmayınca yapılan oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

 

Seçime geçilmeden önce konuşan DSP İlçe Başkanı Orhan Ergin, 2013 yılından beri DSP Çerkezköy İlçe Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Ergin, "Ancak o günden bu güne kadar ilçe teşkilatımızı açık tutamadık.Nedeni ise benim kendi işlerimin yoğunluğu ve birde sağlık sorunu yaşamam oldu. Ayni zamanda yönetim kurulu üyelerimizin bazılarının sağlık sorunu yaşaması nedeniyle ilçe teşkilatı binamız kapalı kaldı.Rahmetli Genel başkanımız Bülent Ecevit’in bizlere emaneti olan Demokratik Sol Parti(DSP)’yi yeniden ayağa kaldırmak ve şahlandırmak için yoğun bir çalışma yapacağız."dedi.

 

Kongereye tek liste ile giren Orhan Ergin, kongrede  katılan 10 delegenin tamamının oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Ergin'in başkanlığındaki  ilçe yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Yönetim Kurulu Asil üyeleri Sabriye Dilek,Hüseyin Sıraca,Nemci Pozan,Volkan İnan,Gökalp Düzen,Halil Etan Şener,Bilal Başar ve Mustafa Çelik.Yönetim Kurulu yedek üyeler Sebahat Ergin,Nürgül Mutlu,Bayram Dilek,Tamer Ertuğrul ve Fehim Kılıç. Tekirdağ İl Delegeliklerine Orhan Ergin,Sabriya Dilek,Hüseyin Sıraca,Nemci Pozan,Volkan İnan,Gökhalp Düzen,Halil Ertan Şener,Bilal Başar,Mustafa Çelik ve Nirgül Mutlu seçildiler.

 

Haber / Gökhan TEKER