Ehlibeyt Dergahını ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Müftü Yusuf Tuna ile birlikte Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergahı dedesi Seyyid Sinan Boz

GÜNDEM 12.08.2016 18:01:00 0
Ehlibeyt Dergahını ziyaret etti

Ehlibeyt Dergahı'nda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Kubilay ve beraberindekileri Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Boztepe karşıladı. Burada Boztepe, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve  hain darbe girişimini lanetledi.

 

BİZİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Paralel Devlet Yapılanmasını ve FETÖ’yü kınadığını ve lanetlediğini bir kez daha tekrarlayan Kaymakam Kubilay, "Yapılan saldırılarda vefat eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Çerkezköy, kamu kurumlarıyla, milli iradenin, sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında oldu, bundan sonra da olmaya devam edecektir.

 

Çerkezköy Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı ve Ehlibeyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Demokrasi Mitinglerinde de bizi yalnız bırakmadı. Gerek Demokrasi Mitinglerinde olsun gerekse yapmış olduğumuz program ve etkinliklerde olsun yapmış oldukları katkılardan dolayı Boztepe’ ye ve tüm dernek üyelerine teşekkür diyorum." dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER