Temeli atıldı 

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından Velimeşe Mahallesi'nde yaptırılacak olan Ergene Kapalı Spor Salonu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

GÜNDEM 9.08.2016 17:36:00 0
Temeli atıldı 

Temel atma törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Edirne Milletvekili Erdin Bircan,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ile ilçe belediye başkanları ve vatandaş katıldı.

 

MUTLU BİR GÜN

 

Darbe girişimini lanetleyerek konuşmasına başlayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaşanan talihsiz olayın bir daha yaşanmamasını ülkenin ve çocukların en güzel şekilde geleceğe hazırlanmasını arzu ettiğini belirterek, "Ergene halkımız için mutlu bir gün inşa ediyoruz. Ergene ilçemizde planladığımız proje çalışmalarını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak projelerimiz var.
Gençlere önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 11 İlçeye 11 Okul Projesi il genelinde devam ederken, ilçemizde temeli atılan proje kapsamındaki okulumuzda çalışmalar son sürat devam etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi 'Ben Sporcunun Zeki, Çevik Aynı Zamanda Ahlaklı Olanını Severim' sözünden yola çıkarak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz."dedi.

 

2017'DE AÇILACAK

 

Yapılan konuşmaların ardından 3 milyon 666 bin 666 liraya mal olması planlanan ve içinde basketbol ve voleybol sahası, 500 kişilik tribün, bowling salonu, masa tenisi ve bilardo salonu, sauna, duş, wc, kafeterya ve yönetim alanı bulunacak olan Kapalı Spor Salonunu temeli atıldı. Salonun, 2017 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.