Yargı Akademi de mühürlendi

Türkiye'nin bir çok kentinde faaliyet gösteren ve Çerkezköy'de de şubesi bulunan  Yargı Akademi, FETO ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle OHAL kapsamında çıkan Kanun Hükmünde Kararname sonrası vergi müfe

GÜNDEM 8.08.2016 18:07:00 0
Yargı Akademi de mühürlendi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurt genelinde kapatılan FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen kurumlarının kapatılmasına devam ediliyor. Bu kapsamda Uğur Mumcu Caddesinde hizmet veren ve KPSS, ÜDS, ALES ve YDS gibi sınavlara hazırlayan Yargı Akademi'yi, Defterdarlıktan gelen vergi müfettişleri, polis ve zabıta gözetiminde mühürleyerek kapattı.

 

ÖĞRENCİLERE SMS

 

Yargı Akademi Çerkezköy şubesinin kapatılmasının ardından, öğrencilere SMS yoluyla bilgilendirme yapıldı. Yargı akademi tarafından kayıtlı öğrencilere gönderilen SMS’de şu ifadeler yer aldı; “Değerli öğrencilerimiz, kurumumuz geçici bir süreliğine faaliyet dışı bırakılmıştır. Bu nedenle hizmete devam edemeyecektir. Kısa süre içerisinde konuyla alakalı sizlerle bilgilendirme yapılacaktır.”

 

YURT VE KREŞ KAPATILMIŞTI

 

Çerkezköy'de, FETO ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle İffet Kız Öğrenci Yurdu ve Zuhur Erkek Öğrenci yurdu ile Nilüfer ve Kelebek kreşleri kapatılmıştı. Nilüfer Çocuk Kreşi kapatılmıştı.

 

Haber / Celal KARAKURT