Temizlik timi

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa İlçe Belediyesi'nin 286 personeli, ilçenin  74 mahallesindeki temizlik çalışmalarını yürütüyor.

GÜNDEM 5.08.2016 18:36:00 0
Temizlik timi

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 42 araç, 95 süpürge ekibi ve toplam 286 personelle birlikte her gün daha temiz bir Süleymanpaşa için çalıştıklarını duyurdu. Ekiplerin,rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra tozlu yollarda yol yıkama çalışması, Tekirdağspor karşılaşmaları öncesi ve sonrasında Namık Kemal Stadı’nın temizliği, yol kenarları, köprüler, camiler, okul bahçeleri ve bulvarların temizliği ile resmi programlar öncesi ve sonrasında da hizmet verdiği belirtildi.

 

Daha temiz bir Süleymanpaşa için ekiplerin çalıştığını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Göreve başladığımızdan beri ilçemizin temizlik konusunda bir sıkıntı çekmemesi için gerek ekipman, gerekse personel sayımızı arttırarak hizmet kalitemizi yukarı çıkardık. Biz temiz bir Süleymanpaşa yolunda birçok yenilik yapıp birçok adım attık. Oluşturduğumuz sistem 2 yıldır tıkır tıkır yürüyor.Evet temizlemek önemli, ancak daha da önemlisi temizi korumak. Vatandaşlarımdan rica ediyorum lütfen çevremize karşı daha duyarlı olalım. Çevreyi kirletmeyelim. Bu doğa, bu gelecek çocuklarımıza mirasımız. En temiz haliyle onlara bırakalım.” ifadelerini kullandı.