Belediye yardım kıyafetlerini temiz ve ütülenmiş istiyor

Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan 'Giymiyorsanız Getirin' kampanyası ile, vatandaşların giymediği kıyafet ve ayakkabılar bir yerde toplanacak ve ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Buna benzer

GÜNDEM 3.08.2016 20:12:00 0
Belediye yardım kıyafetlerini temiz ve ütülenmiş istiyor

Kapaklı Belediyesi,  'Sevgi Eli Yardım Mağazası'nı açmak için gün sayıyor. Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan ''Sevgi Eli Yardım Mağazası'nda Kapaklıdaki ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardımı yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde açılması planlanan yardım mağazasından giyinecek. Bu kampanya ile birlikte , yardımseverler ve ihtiyaç sahibi insanlar arasında köprü kurularak, toplumsal dayanışma duygusunun gelişimine de katkıda bulunulacak.

 

MAĞAZA AÇIYORUZ

 

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın milli kültürün vazgeçilmez bir özelliği olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Belediye olarak bu önemli sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyecilik sadece bir şehrin cadde, sokak ve imar işleriyle ilgilenmek değildir. Çünkü bir şehrin çehresinin mükemmelliği kadar, o şehirde yaşayan insanların sosyal açıdan huzurlu ve mutlu olmaları da bizim sorumluluğumuzun bir parçası olmalıdır. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde ifade ettiğimiz bu prensip doğrultusunda ilçemizde yaşayan yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardım eli uzattık, uzatmaya devam ediyoruz. Şimdi de yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimiz için bir mağaza açıyoruz''dedi.

 

EVLERDEN ALINACAK

 

Başkan Mandalı, sözlerini şöyle sürdürdü: Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:19 daki 'Sevgi Eli Yardım Mağazası'na teslim edebilir yada 444 80 59 dahili 115-187-192-137 nolu hatları arayarak vermek istedikleri giyim eşyalarını evlerinden görevlilerimize teslim edebilirler.

 

TEMİZ VE ÜTÜLÜ İSTENİYOR

 

Kapaklı Belediyesi, yardımda bulunabilecek giysileri pantolon,etek,ceket,gömlek,palto, mont, elbise,tişört,kazak,hırka,bluz,eşofman,çizme,bot, ayakkabı ve çocuk kıyafetleri olarak belirlerken, teslimat şartları olarak ise giysilerin temiz,yıkanmış ve ütülenmiş olması,yırtık, sökük veya tamir ihtiyacı bulunmaması, giysilerin cinslerine göre gruplara ayrılarak ayrı ayrı poşetlenmesi veya kolilenmesi,poşet veya kolilerin üzerine yapıştırılacak bir liste ile teslim edilen giysinin cinsi,sayısının ve toplamının belirtilmesi istendi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ