İşyerine son kez getirildi

Edirne'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli 56 yaşındaki Mehmet Juri, belediye hizmet binası önünde düzenlenen tör

GÜNDEM 3.08.2016 20:11:00 0
İşyerine son kez getirildi

Törene, Mehmet Juri’nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, Hüsnü Güler, Hakan İşcan ile Belediye Daire Müdürleri ve belediye personelinin katıldı.

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Mehmet Juri’nin çalışkan ve dürüst bir çalışma arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Çalışkan, dürüst bir çalışma arkadaşımızdı. Mesai arkadaşımızı genç yaşta yitirmenin acısını yaşıyoruz. Keşke böyle acılar olmasa diyoruz. Ama maalesef ecel bir şekilde tecelli ediyor. Mekanı cennet olsun, Rabbim evlatlarına sabırlar versin. Mesai arkadaşımıza Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ailesine, sevdiklerine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Cenaze, burada helallik alınması ve dualar edilmesinin ardından Kıyakbaba Camii’ne götürüldü. Mehmet Juri’nin cenazesi, Kıyakbaba Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Buçuktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.