Küçük afacanlar evi yakıyordu

Çerkezköy'de yaşları 5 ile 7 arasında değişen iki çocuğun çakmak ile mumu yakmaya çalışması sırasında çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın söndürülürken, dumandan etk

GÜNDEM 2.08.2016 22:55:00 0
Küçük afacanlar evi yakıyordu

ÇOCUKLARI HEMEN DIŞARI ÇIKARILDI
 

Olay, Bağlık Mahallesi Ürkmez Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre, aile büyüklerinin bahçede oturduğu sırada oyun oynayan iki çocuk, çakmakla evdeki mumları yakmaya çalıştığı sırada yatak alev aldı. Evin içinden duman çıktığını gören komşuları Davut Sırma, hemen eve girerek iki çocuğu dışarı çıkardı. Sırma daha sonra yangına müdahale ederek yangın büyümeden söndürdü.

 

İKİ KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

 

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, komşu Davut Sırma tarafından söndürülen yangının ardından soğutma çalışması gerçekleştirdi. Çıkan yangında dumandan etkilenen Davut Sırma ile yangın çıkan evin gelini Düriye Atmaca’ya olay yerine gelen 112 ekiplerince müdahale edildi. TREDAŞ ve Gazdaş ekipleri de olay yerine gelerek gerekli güvenlik tedbirlerini aldı. Yangının çıktığı dairede büyük çapta maddi hasar meydana gelirken; yanan eşyalar da itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ