Kolordu Komutanına veda kahvaltısı

Geçen yıl Genel Kurmay Başkanlığı Plan Prensipler Başkanlığı görevinden Çorlu'daki 5. Kolordu Komutanlığı'na atanan Korgeneral Alpaslan Erdoğan, emekliye ayrıldı.

GÜNDEM 1.08.2016 20:51:00 0
Kolordu Komutanına veda kahvaltısı

Emekliye ayrılan 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan için bir restoranda kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya, Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ünal Baysan, Korgeneral Alparslan Erdoğan,MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün ile çok sayıda kişi katıldı.

 

Burada, Korgeneral Erdoğan'a, yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Kahvaltıyla ilgili fotoğrafları ise Ergün paylaştı. Ergün yaptığı açıklamada, "Emekliye ayrılan 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan'ı Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan ve Kaymakamımız Levent Kılıç'ın tertiplemiş olduğu veda kahvaltısında uğurladık. Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Milliyetçi Hareket Partisinin tüm fertleri ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduğunu beyan ettik."dedi.
15 Temmuz darbe girişiminde Korgeneral Erdoğan, milli iradeden yana olduğunu göstermişti.