Vatan bizim geleceğimiz

Beşiktaş Futbol Okulu'nun Minik öğrencileri, FETÖ darbe girişimine tepki  için, antrenman öncesi 'Vatan bizim geleceğimiz, biz vatanın geleceğiz' pankartı açtılar.

SPOR 28.07.2016 20:01:00 0
Vatan bizim geleceğimiz

Çerkezköy Olimpiyat Halı Sahada bir süre önce Beşiktaş Futbol Okulu başladı ve burada k6-14 yaş arasındaki küçük kartallar, kendilerini göstermeye ve iyi bir futbolcu olabilmek için antrenmanlara başladı.
Okulun Teknik Sorumlusu Kenan Topçu’nun, Antrenörlüğünü ise 1911 Çerkezköyspor'un eski Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu'nun yürüttüğü Beşiktaş Futbol Okulu'nun antrenmanı sonrası küçük kartallar ve hocaları, Türk Bayrağı dalgalanan ve üzerinde ‘Vatan bizim geleceğimiz, biz vatanın geleceğiz’ yazılı pankart açarak darbe girişimine tepkilerini ortaya koydular.
Son günlerde yaşanan olaylara dikkat çekmek istediklerini belirten Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Kenan Topçu, "Bu yaşlarda çocuklarımıza spor sevgisini kazandırmaya çalışırken hem özgüvenlerini artırmayı amaçlıyor hem de disiplinli ve vatanına sahip çıkan bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Küçük yaşlarda çocuklarımıza en güzel şekilde kazandırdığımız şeyler gelecekte de onlar için büyük bir kazanç olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT