Linçten polis kurtardı

Kapaklı'da polis, 'Dur' ihtarına uymayan otomobili takibe aldı. Bu sırada otomobildeki V.B. koşarak kaçmaya başladı. Polisin şüpheliyi kovaladığını gören vatandaşlar ise, bu kişinin FETÖ yanlısı

GÜNDEM 27.07.2016 22:10:00 0
Linçten polis kurtardı

Çerkezköy'de bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayını aydınlatmak için harekete geçen polis, şüphelilerin kaçtığı otomobile benzer bir aracın Kapaklı'daki olduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine hareket geçen polis, aracı durdurmak istedi. Polisin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü  E.Y. otomobille kaçarken, yanındaki arkadaşı V.B. ise koşarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine kovalamaca yaşandı.
Polisin şüphelileri kovaladığını gören vatandaşlar ise, bu kişinin FETÖ yanlısı olduğunu düşünerek peşine düştü ve yakalayıp, linç girişiminde bulundu. Araya giren polis V.B.'yi linç edilmekten kurtardı. Ardından da gözaltına alındı. Çok sayıda suç dosyası olan V.B., hırsızlık olayına karışan kişi olmadığı tespit edilince serbest kaldı. Bir süre sonra polise teslim olan E.Y. de serbest kaldı. iki şüpheli hakkında polisin 'dur' ihtarına uymamaktan işlem yapıldı.