Taksiciler birbirine girdi

Çerkezköy'de iki taksi durağı şoförleri arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

GÜNDEM 27.07.2016 20:35:00 0
Taksiciler birbirine girdi

KAVGADA SOPALAR KONUŞTU

Olay saat 19.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki bir taksi durağı önünde meydana gelirken; kavgada sopalar konuştu. İddiaya göre Atatürk Caddesi üzerindeki taksi durağı şoförlerinden Ali B., kendi araçlarının önüne başka bir durağa ait taksinin park etmesi üzerine sürücüyü uyardı. Bunun üzerine aracını birkaç metre ileriye park eden taksi sürücüsü daha sonra aracından inerek Ali B.’nin üzerine yürüdü.

 

HASTANELERDE TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

İkili arasında çıkan ağız münakaşası yerini kavgaya bırakırken, kavga kısa sürede büyüdü. Kavgayı haber alan sürücülerin arkadaşları da olaya dahil olurken; olay yerinde kavgayı izleyen vatandaşlardan kimsenin kavgayı ayırmaya çalışmaması ise tepki çekti. Çıkan kavgada aynı durakta görev yapan Ali B. ve arkadaşı Ertan T. ile diğer taksi durağı şoförü Emrah U. kafalarına aldıkları darbe sonucu yaralandılar. Ali B. ve Erten T. arkadaşlarının yardımıyla Özel İrmet Hastanesine götürülürken; Emrah U. ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

TEDBİR AMAÇLI BEKLİYORLAR

Kafasına aldığı sopa darbesinin ardından kanlar içinde kalan Ali B.’ye yapılan tedavilerinin ardından başına, arkadaşı Ertan T.’nin de kaşına dikiş atıldı. Yaralı şoförlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kavga olayının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Atatürk Caddesi üzerinde bulunan taksi durağının önünde olası başka bir kavganın meydana gelmemesi adına tedbir aldı.

 

Haber Merkezi