Utanmazlar

Çerkezköy'de kimlikleri henüz tespit edilemeyen 3 hırsız, demokrasi nöbetini fırsat bilip, sokakların boş olduğu sırada Atatürk Caddesi üzerindeki bir işyerini 10 gün içinde ikinci kez soydu. Kendilerini da

GÜNDEM 26.07.2016 20:36:00 0
Utanmazlar

Çerkezköy darbe girişimine tepki için binlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanında 'Demokrasi Nöbeti' tutarken, poliste meydanda güvenlik önlemi alıyor. Vatandaşların ve çok sayıda polisin meydanda olmasını fırsat bilen utanmaz hırsızlar ise, önüne Türk bayrağı astıkları çalıntı otomobille şehir turu attıktan sonra Atatürk Caddesi üzerindeki Vatan Bilgisayar'ın önüne aracı park ettiler. Geçen 16 Temmuz gecesi de aynı işyerini soyan 3 hırsızlık zanlısı, 26 Temmuz sabaha karşı mağazanın önüne gelen hırsızlardan biri otomobilde beklerken, diğer iki hırsız ise mağazanın camını taşla kırmaya çalıştı.

 

BİRİ KOLUNU BAĞLADI, DİĞERİ OTURDU
Mağazanın güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde; 2 hırsızdan biri 6 defa cama büyük bir taş atarak ve tekme darbeleri ile kırmaya çalıştı.Bu sırada caddeden bir aracın geçtiğini gören hırsızlardan biri, kolunu bağlayarak mağaza önünde yürümeye başlarken, diğeri de taşı da eline alarak kaldırımda oturdu. Aracın geçmesinin ardından tekrar mağazaya yönelen iki hırsız, camı kırıp içeri girdi ve mağazadaki 23 tableti 50 saniye içinde  çaldı.Ardından da kendilerini bekleyen ve kaputunda Türk bayrağı asılı olan çalıntı otomobile binip kaçtı.

 

POLİS KOVALADI
Alarmın çalması sonucu ihbar üzerine gelen polis ekipleri, kaçan otomobili fark edip kovalamaya başladı. Kovalamaca sonucu hırsızlar izlerini Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesinde kaybettirdi.
Polis, 10 gün içinde aynı mağazayı iki kez soyan kişilerin eşkalini belirledi ve yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.