Üzerlerinden şifreli dolar çıktı

Kırklareli'nde askeri darbe girişiminden 2 gün sonra tutuklanan 55'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bekir Koçak üzerinde '1 ve 5 dolar', Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığ?

GÜNDEM 26.07.2016 20:33:00 0
Üzerlerinden şifreli dolar çıktı

15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından Kırklareli’nde başlatılan soruşturma kapsamında 55’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bekir Koçak gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Üzerinde ise örgüt içerisinde ‘şifre’ olarak nitelendirilen ‘1 ve 5 dolarlık’ banknot bulunduğu ortaya çıktı.
Soruşturma kapsamında tutuklanan Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda görevli başçavuş Özcan Şahanoğlu’nun üzerinde de ‘1 dolarlık’ banknot bulundu.

 

5 AKADEMİSYEN GÖZALTINA ALINDI
Darbe girişimi soruşturması kapsamında Kırklareli Üniversitesi’nde görevli 5 akademisyende Terörle Mücadele ekiplerince gözaltına alındı. Odalarında arama yapılan akademisyenler geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından ifadeleri için Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İki akademisyenin de soruşturma kapsamında arandığı öğrenildi.