Nazlı Ilıcak Gözaltına Alındı

15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan gazeteci Nazlı Ilıcak, bu sabah Bodrum Torba'da yakalandı.

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 26.07.2016 09:39:00 0
Nazlı Ilıcak Gözaltına Alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında 42 gazeteci hakkında yakalama kararı çıkardı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan gazeteciler arasında Nazlı Ilıcak da vardı. Ancak Nazlı Ilıcak, teslim olmadı.

Bir Aracın İçinde Yakalandı

Mobese kameraları görüntülerinin incelenmesi sonucu, Ilıcak’ın pazartesi sabahı Bodrum’a gittiği tespit edildi. Ancak Ilıcak, Bodrum’daki evinde de tatil yaptığı yatında da bulunamadı. Tüm bu yaşananların ardından polis, Nazlı Ilıcak’ın bu sabah Bodrum Torba’da bir aracın içinde yakalandığını açıkladı.

İstanbul’a Sevk Edilecek

Bu sabah yakalanan Nazlı Ilıcak, önce polis tarafından Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Daha sonra yoğun güvenlik önlemleri alınarak, Bodrum Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından tekrar emniyete götürülen Nazlı Ilıcak'ın, İstanbul'a sevk edileceği öğrenildi.