Parklar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi Park ev Bahçeler Müdürlüğü,ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışması başlattı.

GÜNDEM 25.07.2016 18:43:00 0
Parklar yenileniyor

Ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve  istekler doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesindeki Ali Baba Çocuk parkında yeniden revizyon çalışması başladı.Bu kapsamda parkın çevre çiti ve alt zeminindeki çalışmaların ardından çocuk oyun gruplarının montajı yapılacak.
Bahçelievler Mahallesi Gonca Sokak üzerinde bulunan ve içinde spor aletlerini de bulunduğu parkta da  çevre ve peyzaj düzenleme çalışmaları başladı. İsmetpaşa Mahallesi Prestij  konutlarının yanında yer alan çocuk parkı de revize edilerek yerine daha modern ve vatandaşların daha çok zaman geçirebileceği bir park yapılması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Karaağaç Mahallesi Fırat Caddesi üzerindeki çocuk parkı da bakıma alındı.

 

MODERN PARKLAR YAPIYORUZ
Parkların mahalle sakinleri için büyük önem taşıdığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan  Mandalı, "Parklara oyun gruplarının yanı sıra fitness aletleri de yerleştiriyoruz. Hedefimiz yeni yapılan tüm parkları fitness ve spor aletleriyle donatmak. Bir yandan ilçemize modern parklar kazandırırken, diğer yandan da sahip olduğumuz parklarımızı revize ederek günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Artan göç beraberinde yoğun yapılaşmaya neden oluyor. Bizlerde vatandaşımızın bu yoğunluktan uzaklaşarak nefes alabileceği sosyal yaşam alanlarına öncelik veriyoruz" ifadelerini kullandı.