Gökçek: Fethullah Gülen, İnsanları Cinlerle Esir Alıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CNNTürk'te Hakan Çelik'in sunduğu programa katılarak, FETÖ darbe girişimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gökçek, Fethullah Gülenâ?

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 24.07.2016 16:41:00 0
Gökçek: Fethullah Gülen, İnsanları Cinlerle Esir Alıyor

Fethullah Gülen’in darbe girişiminin yanı sıra birçok olayı cinlerle yaptığını söyleyen Gökçek, “Size çok komik gelecek ama bunu enterasan bir metotla yapıyor. Üç harflilerle yapıyor. Herkes bundan sonra biraz da onu tartışsın. İnsanları cinlerle esir alıyor. Bakın etrafımızda birçok insanın belli konularda esir alındığı aşikardır. Böyle bir kabiliyeti var. Haşhaşiler denmesinin nedeni bu. İnsanlar büyüleniyor ve esir alınıyor. Bana da getirdiler verdiler bir dönemde. Onun (Fethullah Gülen) böyle ufak altın şeyi var. Altın değil de değerli bir metali var ondan dağıtırlar. Derler ki ‘bu üzerinde olduğu takdirde sen her şeyden korunursun.’ Bir de cevşeni var. İçinde de belli bir takım formüller vardır. Bunlarla insanları etkileyip esir alıyor” dedi.

Gökçek konuşmasına, “Canlı olarak buna benzer olaylarla karşılaştım. Çok yakınımdaki bir ismin üç harflilerle ne hale getirildiğini, ölecek hale getirildiği biliyorum. Arkasından bunu bir takım da bozanlar vardır.  Ondan sonra nasıl büyü yapıldğını esir alındığı ortaya çıktı. Nasıl bozulacağı söylendi. Bir kuyunun içinden bıçak çıktı o alınıp denize atıldı ve kadıncağız düzeldi. Bunu yaşadık.” şeklinde devam etti.

Melih Gökçek’in açıklamalarına karşılık olarak Hakan Çelik’ten, ‘Madem öyle neden başarıya ulaşamadı” sorusu geldi.  Bu soruya Gökçek,  “Yapıyor da nereye kadar yapıyor. Allah’ın kudretine kadar yapıyor. ” diyerek cevap verdi.