Çalıntı motosiklet ölüm getirdi

Kapaklı'nın Karaağaç Mahallesi'nde çalıntı olduğu tespit edilen motosikletle kaza yapan 29 yaşındaki Samet P. hayatını kaybetti.

GÜNDEM 15.07.2016 18:05:00 0
Çalıntı motosiklet ölüm getirdi

Kaza, Karaağaç Mahallesinde meydana geldi. Viraja hızlı girdiği iddia edilen Samet P., kullandığı motosikletin kontrolünü yitirince kaldırıma çarptı. Ağır yaralanan Samet P., cep telefonundan arkadaşını arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen arkadaşı ise Samet P.'yi Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan müdahalenin ardından ise Özel İrmet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen  Samet P., hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Samet P.'nin yakınları ise sinir krizi geçirdi. MOTOSİKLET ÇALINTI ÇIKTI
Kazayı araştıran Kapaklı polisi, Samet P.'nin kullandığı motosikletin çalıntı olduğunu belirledi. Samet P.'yi hastaneye getiren arkadaşının ise ifadesi alındı. Çalıntı olan motosiklet ise sahibine teslim edildi. Samet P.'nin cesedi ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.