1911 Ersan'a emanet

Geçen sezon şampiyonluğu 2 puan ile Çorlu Kültürspor'a kaptıran ve bu yıl şampiyon olup BAL'a yükselmek isteyen 1911 Çerkezköyspor, teknik direktör olarak 64 yaşındaki Yüksel Ersan ile anlaştı.

SPOR 15.07.2016 17:56:00 0
1911 Ersan

Hedefinin takımı şampiyon yapmak olduğunu belirten Yüksel Ersan, "Hedefleri olan bir kulübe geldiğim için mutluyum. Bir işe başlamadan önce hedef konulması ve o hedefe konsantre olarak ilerlemek her zaman başarıyı getirir. Bende şampiyonluk parolasıyla lige başlayacağım ve hedefim şampiyonlukla birlikte 1911’i üst liglere taşımak olacak” dedi.

 

HERKES FARKIL BİR 1911 İZLEYECEK
Geçen yıl yapılan basit hatalar nedeniyle şampiyonluğu kaçırdıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, "Bu sene herkes daha farklı ve güzel bir 1911 Çerkezköyspor izleyecek. Geçmişi başarılarla dolu ve her zaman hedefleri olan Yüksel Ersan ile anlaştığımız için de mutluyuz. Hocamızla yapacağımız görüşmeler kapsamında da oyuncu transferlerimize hız vereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

HOCANIN KARİYERİ
1991 yılında profesyonel takım antrenörü olarak Gaziosmanpaşa takımı ile antrenörlük hayatına başlayan Ersan, 2001 yılına kadar bu takımı çalıştırdı. Yüksel Ersan daha sonra sırasıyla Küçükköyspor, Altıntepsi Makelspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Gaziosmanpaşa, Zeytinburnuspor, Gaziosmanpaşa, İstanbul Kartal Belediyespor, Küçükköyspor ve son olarak yeniden Gaziosmanpaşaspor takımını çalıştırdı.