Vicdansızlar

Çorlu'da,kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler,Havuzlar Mahallesi'ndeki çocukların eğlencesi olan oyun gruplarını ve vatandaşların spor yaptığı spor aletlerini kullanılmayacak hale getirdi.

GÜNDEM 14.07.2016 18:22:00 0
Vicdansızlar

Çorlu Belediyesi tarafından Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi üzerinde 2011 yılında yapılan ve 2013 yılında oyun grupları ve spor aletleri konula parka giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, parkta kurulu bulunan çocuk oyun grupları ve spor aletlerini ateşe verip, kırdı.Parka gelip oyun oynamak isteyen çocuklar ise gördükleri manzara karşısında üzüntüye boğuldu.
 Benzer olayın daha önce de yaşandığını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Bu kötü niyetli kişi ya da kişileri kınıyorum. Hiç kimsenin yapılan hizmetleri, özellikle de çocuklar için yapılan hizmetleri yok etmeye, kırıp dökmeye hakkı yok. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bunlar birer milli servet. Bu konuda taviz vermeyeceğiz ve gerekeni yapacağız" dedi. Öte yandan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkta yakılan oyun grupları ve zarar gören spor aletleri ile basketbol sahası tel örgülerini tutanak altına alırken, yakılan ve zarar verilen malzemeler yenileri ile değiştirilmek üzere söktü.
Bir süre önce, kendini bilmez bazı kişiler, Çerkezköy'deki bazı parklardaki çocuk oyun guruplarını ateşe vermişti.