Akay, "Çerkezköy'de yaşayan herkesin derneği"

Bir süre önce çocukluk arkadaşları tarafından kurulan ve her geçen gün üye sayısı artan Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği, ziyaretlerini sürdürüyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odas?

GÜNDEM 13.07.2016 17:54:00 0
Akay, "Çerkezköy

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'yı oda binasındaki makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozuva, dernek çalışmalarında başarılar diledi.
Dernek hakkında bilgi veren Murat Akay, "Bizim için Çerkezköy’de nefes alan, ekmeğinden suyundan yararlanan herkes Çerkezköylüdür. Biz de eski arkadaşlar toplanarak bunu kurumsallaştırıp dernek kurmak istedik. 100 kadar üyemiz var. Güzel bir genel kurul oluşturduk. AB projeleri, sivil toplum örgütleriyle beraber projeler, kısacası Çerkezköy içi yararlı olacak projeleri tartışmak için çalıştay yapıp projeleri tartışmak istiyoruz. Tabela derneği olmayacağız. Sponsorlardan, AB fonlarından yararlanarak Çerkezköy’e yararlı olacak işler yapmak istiyoruz. Kent Konseyi’ne benzer işler yapıyoruz." şeklinde konuştu.