Terör gazisi ailesine kavuştu

Mardin'in Artuklu İlçesi'ne bağlı Cevizli Köyü'ndeki jandarma karakoluna pkk'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla geçtiğimiz 9 Temmuz günü düzenlenen saldırıda yaralanarak gaz

GÜNDEM 12.07.2016 17:55:00 0
Terör gazisi ailesine kavuştu

GATA'daki tedavisinin ardından uçakla İstanbul'a gelen ve ardından yakınları tarafından Sabiha Gökçen Havaalanından alınan Çerkezköylü gazi Recep Hünerli, Fevzipaşa Mahallesi’ndeki baba ocağında dualar eşliğinde karşılandı. Recep Hünerli, 2 aylık erkek bebeği Çınar Eymen’i de ilk defa kucağına alarak bol bol öptü ve hasret giderdi. 

 

 

HEP SENİ DÜŞÜNDÜM OĞLUM
Recep Hünerli, oğluna sarıldığı esnada "Sadece seni düşünüp sana kavuşmayı hayal ettim canım oğlum" demesi ailesi, akrabaları ve komşularını gözyaşlarına boğdu. Anne Hünerli ise "kınalı kuzuma sağ salim kavuştum" diyerek, oğlunun boynuna sımsıkı sarılıp "vatan sağ olsun" diyerek gözyaşı döktü.  Recep Hünerli’nin eşi Gamze Hünerli eşini karşısında görür görmez gözyaşlarına hakim olmazken, dakikalarca sımsıkı sarılarak hasret giderdi. Hünerli için dualar okunarak, kurban kesildi. Recep Hünerli, "Aileme kavuştum ve vatan sağ olsun, vatanımız için canımızı seve seve feda etmeye hazırım. Meydana gelen patlamada şehit olan silah arkadaşlarıma Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine de başsağlığı diliyorum. Benimle birlikte yaralanan arkadaşlarıma da Allah’tan şifalar diliyorum" dedi.

 

2 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Mardin’in merkez Artuklu ilçesine bağlı Cevizlik Karakolu’na 9 Temmuz günü öğle saatlerinde pkk’lı teröristler tarafından bomba yüklü kamyonla saldırı düzenlenmiş, hain saldırıda 2 askerin şehit olurken, 1 sivil vatandaş hayatını kaybetmiş, 12 asker ise yaralanmıştı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ