Kavga eden sürücülere otomobil çarptı

Saray'da, yol verme nedeniyle tartışan motosiklet ile otomobil sürücüsüne, bu sırada oradan geçen başka bir otomobil çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü

GÜNDEM 10.07.2016 16:36:00 0
Kavga eden sürücülere otomobil çarptı

Olay, ilçeye bağlı Vakıflar Mahallesi yolu Beyazköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bu mevkide otomobil sürücüsü İsmail İ. ile motosiklet sürücü Ayhan I. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Saray istikametinden gelen B.E. yönetimindeki otomobil yol üzerinde tartışan iki sürücüye çarptı.
 

 

HAYATINI KAYBETTİ
Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü İsmail İ.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ayhan I. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

 

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR
Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ayhan I.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi. İsmail İzgi’nin cansız bedeni ise Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Yol verme nedeniyle tartışan iki sürücüye çarpan B.E. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Marmara Haber