Yeğenine kız istedi

Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Çerkezköy'e gelerek yeğeni Tuğrul Öztürk'e, mimar Melek Güneysu'yu istedi. İsteme töreninin ardından genç çiftin yüzükleri takıldı.

GÜNDEM 10.07.2016 16:35:00 0
Yeğenine kız istedi

İzmir'deki üniversite eğitimleri sırasında tanışan Tuğrul Öztürk ile Melek Güneysu evlenmeye karar verdi. İzmir'de mimarlık yapan ve ailesi Çerkezköy'de yaşayan  Melek Güneysu'yu istemeye ise Tuğrul Öztürk'ün amcası Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk geldi. Şuan YAŞ üyesi olan Orgeneral Öztürk, Güneysu ailesinin Güveniş Caddesi Karadiş Sokak üzerindeki evlerinin önüne Çerkezköy Kayakamı Metin Kubilay ile birlikte geldi. Orgeneral Öztürk ile Kaymakam Kubilay'ı, Güneysu ailesi karşıladı.
Sokakta polis ve asker geniş güvenlik önlemi alırken, Orgeneral Öztürk, Melek Güneysu'yu babası Necati Güneysu'dan istedi. Ardından da genç çiftin yüzükleri takıldı. Yaklaşık 3 saat evde kalan Orgneral Öztürk'ü, Güneysu ailesi kapıya kadar uğurladı.
Kızının Tuğrul Öztürk ile okulda tanıştıklarını belirten baba Güneysu, "Kızım İzmir de Mimarlık okurken inşaat mühendisi olan Tuğrul Öztürk ile tanışıp arkadaş olduktan sonra evlilik kararı aldılar. Bizlerde aile büyükleri olarak çocuklarımızın evlilik yolunda ilk adım olan aile arası söz yüzüklerini takarak mutluluklarına ortak olmuş olduk” dedi.