Akay çocukları sevindirdi

Çerkezköy'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ilk günü Belediye Hizmet Binası önünde toplanan protkol, vatandaşlarla bayramlaştı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bayramlaşma prog

GÜNDEM 7.07.2016 18:50:00 0
Akay çocukları sevindirdi

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy protokolü Ramazan Bayramı’nın ilk günü 12.00-13.00 saatleri arasında Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen programla vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Fisun Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, muhtarlar, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

AKAY ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen Protokol Bayramlaşma törenine çocuklar da büyük ilgi gösterdi. Çocukların bayramlaşma töreninde ilgi odağı ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan Bayramı dolayısıyla kendisi ile bayramlaşan çocuklara bol bol bayram harçlığı dağıtarek çocukları mutlu etti.

 

Haber / Sevim Bozkurt