Ulaşımda sorun çıkmadı

Çerkezköy Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri Ramazan Ayı boyunca taleplere en iyi şekilde cevap verdiklerini ve hiçbir sıkıntı yaşanmadığını kaydetti.

GÜNDEM 7.07.2016 18:49:00 0
Ulaşımda sorun çıkmadı

OTOBÜSLER YÜZDE 100’LÜK DOLULUK ORANIYLA ÇALIŞTI

Otobüs terminalinde bulunan tüm firma yetkilileri adına konuyla ilgili bir açıklama yapan Truva ve Kamil Koç firmalarının Bölge Müdürü Necdet Çalışkan, “Tüm firmaların Ramazan Bayramı kapsamındaki beklentileri gerçekleşti ve bayram arifesiyle birlikte artan talepler otobüslerin doluluk oranını yüzde 100’e çıkardı. Bu da tüm firmaları sevindirdi. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için sıkıntı yaşanmaması adına aldığımız önlemler de işe yaradı. Tüm firmalar sefer sayılarını ayarladı. Gelen talepler anında karşılandı ve hiçbir sıkıntı yaşanmadı” dedi.

 

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Çalışkan şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız meleketlerine giderken olduğu gibi dönüşlerde de hiçbir sıkıntı yaşamadı. Tüm firmalarımız aynı duyarlılıkla seferlerini gerçekleştirdi. Bu vesile ile tüm firma temsilcilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir. Her zaman her koşulda müşterilerimizi memnun etmek ve gidecekleri yerlere sağlıklı şekilde ulaştırmak bizlerin görevidir” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN