Kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız

Ramazan Bayramı dolayısıyla Recep Güven Çay Bahçesi'nde toplanan protokol üyeleri, vatandaşlarla bayramlaştı. Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz izinli olduğu için bayramlaşma törenine katılamazken; tö

GÜNDEM 7.07.2016 18:47:00 0
Kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız

KAYMAKAM DA VEKİLİ DE KATILMADI

Bayramlaşma programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

EN İYİ YATIRIMLARI BEKLİYORUZ

Bayramlaşma töreninde yerel ve ulusal gündeme dair konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Terörün maddi anlamda ülkemize büyük zararları oldu. Ülkeye yapılacak yatırımların birçoğu terörle mücadele için harcanıyor” dedi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitleri rahmetle andığını söyleyen Mandalı, “Hükümet konağının temeli atıldı. Noterimiz de geldi. Hastane için çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki aylarda temelinin atılmasını temenni ediyoruz. Biz yeni bir ilçeyiz. Artık kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız. Kapaklı olarak Devletten en iyi yatırımları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YETKİYİ GERİ ALDIK

Mandalı şöyle devam etti: “Kapaklı Kültür Merkezi projesi Ağustos’un ilk haftasında ihaleye çıkacak. Kapalı Spor Salonu için de Büyükşehir Belediyesine verdiğimiz yetkiyi geri aldık. Spor salonumuzun temelini 2017’de Kapaklı Belediyesi olarak biz atacağız. İlçemize iki tane çay bahçesi kazandırdık. Süleyman Demirel ve Bülent Ecevit parklarımızın eksikleri var ama Temmuz’un sonuna kadar eksiklikleri tamamlanıp vatandaşın hizmetine açacağız” dedi.

 

Haber / Sibel BAL