Tanyeri servisçileri uyardı

Her zaman servisçi esnafının yanında oldukların belirten Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, "Yapacağımız çalışmalar her zaman üyeler

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Tanyeri servisçileri uyardı

SÜRE EYLÜL AYINDA SONA ERİYOR

Tek servisçinin bile mağdur olmasını istemediklerini kaydeden Fikret Tanyeri, “Bu zamana kadar korsan araçlarla yaptığımız mücadelemiz başarılı olmuştur. Kısa sürede bölgemizde korsan servis aracı kalmayacak. Bu konuda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz de sıkı bir çalışma içindedir. Kendilerine özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. UKOME’nin 31-12-2015 tarihinde yaptığı plaka ihalesine de değinen Tanyeri, “Plaka alanları uyarıyorum. İhaleden alınan plaka süresi Eylül ayında sona erecek. Sonrasında her türlü plaka korsan sayılacak. İhalede plaka alanların plakalarını takması gerekiyor. Aksi takdirde korsana düşecekler” dedi.

 

BU ARKADAŞLARIMIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NDE YAŞADIKLARINI UNUTUYORLAR

Fikret Tanyeri şöyle devam etti: “Çalışmalarımızı çekemeyenler var. Çalışmalarımızdan dolayı bizleri tehdit eden arkadaşlara tavsiyelerim var. Önce bir boy aynasına bakın. Bakın ki sonra bizi tehdit edin. Bu arkadaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşadıklarını unutuyorlar. Ülkemizin bir hukuk devleti olduğunu unutuyorlar. Zamanı gelince bizleri tehdit eden bu arkadaşlar hesabını yüce yargıya verecek. Bunu da bilmelerini istiyorum.”

 

Haber / Ahmet KILAVUZ