Sitespor altyapıda destan yazdı

Kapaklı Sitspor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, altyapılarda büyük başarılara imza attıklarını belirterek, elde edilen başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Karamehmeto

SPOR 3.07.2016 18:00:00 0
Sitespor altyapıda destan yazdı

MAÇLARININ TAMAMINI KAZANDILAR

Kapaklı Sitespor U 11 takımının 7 maçta 7 galibiyet elde ederek sezonu şampiyon tamamladığını belirten Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “U 11 takımımız, 7 karşılaşmada rakip filelere toplam 25 gol atarken, kalesinde ise sadece 5 gol gördü. Aynı şekilde U 12 takımımız da 7 maçının tamamını kazanmasını bildi. U 12 takımımız ise 7 maçta kalesnde yalnızca 1 gol görürken, rakip fileleri ise 38 kez havalandırdı. Her iki takımımız da Tekirdağ şampiyonu oldular” dedi.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA DA 2. KADEMEYE KADAR YÜKSELDİLER

Kapaklı Sitespor olarak altyapıda en önemli başarılardan birine de U 13 takımı ile imza attıklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “U 13 takımımız ligdeki 12 maçının 12’sini de kazanarak şampiyon oldu. Kalesinde yalnızca 2 gol gören U 13 takımımız rakip kalelere ise tam 136 gol bıraktı. Tekirdağ şampiyonu olan U 13 takımımız, Türkiye Şampiyonası’nda da 2. Kademeye kadar yükseldi” dedi.

 

PLAY-OFF MAÇINDA ELENDİLER

U 14 takımının 10 maçın 9’undna galip, 1’inden de mağlup ayrıldığını söyleyen Karamehmetoğlu, “Takımımız 73 gol attı, 7 gol yedi. Tekirdağ şampiynu olan takımımız Türkiye Şampiyonası play-off maçında elendi. U 15 takımımız ise 14 maçın 12’sini kazanmasına rağmen ligi 2’nci sırada tamamladı. 67 gol atan takımımız kalesinde ise 4 gol gördü.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILDILAR

Sitespor U 16 takımının oynadığı 8 maçın 7’sini kazandığını belirten Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Takımımız 1 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Attığı 55 gole karşılık kalesinde 5 gol gören U 16 takımımız, Tekirdağ şampiyonu oldu fakat sonrasında Türkiye Şampiyonası play-off maçında elendi.  U 17 takımımız da oynadığı 12 maçın 10’unu kazanarak şampiyon oldu. 61 gol atıp, 6 gol yiyen U 17 takımımız Tekirdağ şampiyonu oldu. Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takımımız 1. Kademe maçlarında elendi” dedi.    

 

OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Tüm altyapı takımı oyuncuları ile gurur duyduklarını kaydeden Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Bu iş bir ekip işidir. Biz antrenöründen futbolcularına, yönetiminden taraftarına başarılı olacağıma inanmıştık. Bunun sonucunda da tüm altyapı maçlarında yüzde 93’lük bir başarı elde ettik. Tüm oyuncularımı ve teknik heyetimi gönülden kutluyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ