Çorlu Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzalandı

Çorlu Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Beled

GÜNDEM 3.07.2016 18:00:00 0
Çorlu Belediyesi toplu iş sözleşmesi imzalandı

İSLAM’DA ÇATIŞMAYA YER YOK

İmza törenindfe konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; “Din kisvesi altında terör estirenlerin; insana değer veren, barışı ve kardeşliği öne çıkaran yüce dinimizle asla ilişkileri yoktur. Çünkü İslam'da ilkellik, bağnazlık ve çatışmaya yer yoktur. Birlik ve beraberliğimizi bozmayı amaçlayan çabalarla ve büyük bir insanlık suçu olan terörle mücadelede Türk Ulusu şüphesiz ki binlerce yıllık tarihinde olduğu gibi birlik ve dayanışma ruhu içerisinde dimdik ayakta durarak, tüm bu saldırı ve tehditlere karşı ilgili cevabı verecektir" dedi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle Çorlu Belediyesi ve işçi personeli arasında iş barışının sağlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Baysan anlaşmanın tüm taraflar için hayırlı olmasını diledi.      Başkan Baysan'ın konuşmasının ardından katılımcılara hitap eden Belediye-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay, toplu iş sözleşmesi süreçleri ve içeriği hakkında bilgiler verirken, söz konusu sözleşme sürecinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. İşçi personelin büyük katılımıyla gerçekleşen imza töreni günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. 

 

Marmara Haber