Kontrollü geçemediler

Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde Yünsa Kavşağı Işıklar mevkinde ışıkların 'kontrollü geçiş' modunda olduğu sırada iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen

GÜNDEM 1.07.2016 20:19:00 0
Kontrollü geçemediler

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Kaza dün saat 00.30 sıralarında Çerkezköy-Kapaklı Yolu üzerinde Işıklar Mevkinde meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy’den Kapaklı istikametine seyir halinde olan Cemil Güngör yönetimindeki 34 UU 0031 plakalı otomobil, Kapaklı-Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan Mehmet Güler yönetimindeki 59 TM 395 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Her iki sürücü de kazayı yara almadan atlatırken; iki araç da kullanılamaz hale geldi.

 

POLİS GÜVENLİK TEDBİRLERİNİ ALDI

Sürücülerden Cemil Güngör, “Işıklar kontrollü geçiş modundaydı. Ben de ışıklarda yavaşladım. Kapaklı istikametinden gelen bir araç durdu. Ben de bu sırada ışıklardan geçerken, diğer taraftan gelen araç beni fark edemedi ve kafa kafaya çarpıştık” dedi. Kaza nedeniyle trafiğin aksadığı yolda, polis gerekli güvenlik tedbirlerini aldı.

 

İTFAİYE YOLU TEMİZLEDİ

İşlemlerin yapılması ve gerekli tutanakların tutulmasının ardından araçlardan biri çekici vasıtasıyla, diğeri ise çevredekilerin yardımıyla itilerek yoldan kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, tedbir amaçlı araçlar yoldan kaldırılana dek kaza mahallinde bekledi. Daha sonra araçlardan yola sızan benzin ve parçalar, itfaiye ekipleri tarafından temizlendikten sonra yolda trafik akışı normale döndü.   

 

Haber / Ahmet KARDEŞ