Her şey Kapaklı için

Kapaklı Belediyesi ilçenin dört bir yanında park yapım-düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "

GÜNDEM 1.07.2016 20:18:00 0
Her şey Kapaklı için

OTURMA BANKLARI MONTE EDECEĞİZ

İlçenin hemen her noktasında park yapım ve düzenleme çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Erbay Caddesi’ndeki yeşil alanımızda kayrak taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzelce vakit geçirebilecekleri bu alanımıza oturma bankları monte edeceğiz. Yürüyüş yolları ve gerekli peyzaj çalışmalarını yaparak daha modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

 

MONTAJ ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Başkan Mandalı, “Çamlık Parkımzı daha modern bir görünüme kavuşturacağız dedik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Basketbol ve voleybol sahalarımızın yapımının ardından çocuk oyun gruplarımızın montajına başladık. Vatandaşlarımızın çocukları ile birlikte vakit geçirebilecekleri modern sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

ÇOCUK PARKLARIMIZIN SAYISINI ARTTIRACAĞIZ

Kapalı Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Mandalı, “Atatürk Mahallesi Çeken Caddesi’nde vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çocuk oyun gruplarının konulacağı alanda zemin hazırlıklarına başlandı. Söz verdiğimiz gibi ilçemiz genelindeki çocuk parklarımızın sayısını arttıracağız” ifadelerini kullandı

 

Haber / Ahmet KARDEŞ