Her kes gideceği yere ulaşacak

Çerkezköy Şehirlerarası otobüs Terminali'nde faaliyet gösteren firma yetkilileri, 9 günlük bayram tatili dolayısıyla umutlu olduklarını söyledi.

GÜNDEM 1.07.2016 20:15:00 0
Her kes gideceği yere ulaşacak

VATANDAŞLARIMIZ ULAŞIMDA HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMAYACAK

Yıllardır Çerkezköy’de Truva ve Kamil Koç seyahat firmalarının Bölge Müdürlüğünü yapan Necdet Çalışkan ile Pamukkale Seyahat Çerkezköy Müdürü Nihat Macit, 9 günlük bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirterek, “Firmalarımız gerekli hazırlıklarını yaptı. Uzak noktalara gidecek olan vatandaşlarımız birkaç gün öncesinden ilçeden ayrıldı. Yakın il ve ilçelerde bulunan akraba, eş ve dost ziyaretine gidecek olanlar ise beklemeyi tercih etti. Fakat kimsenin endişe etmesine gerek yok. Vatandaşlarımız ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklar” dedi.

 

CUMA AKŞAMI İTİBARİYLE YOĞUNLUK YAŞAYABİLİRİZ

Tatillerin uzun olduğu dönemlerde vatandaşların bu süreyi değerlendirmek istediklerine dikkat çeken Necdet Çalışkan, “Bu Ramazan Bayramı’nda da tatilin hafta içine gelmesi nedeniyle toplam 9 gün tatil var. Uzak il ve ilçelere olmasa da vatandaşlarımız yakın il ve ilçelerde bulunan akraba, eş ve dostlarına kolaylıkla gidebilecek. Otobüslerimiz normal doluluk oranlarındalar. Seferlerini sürdürüyorlar. Cuma akşamı itibariyle yoğunluk yaşayabiliriz. Çerkezköy’de hizmet veren otobüs firmaları bayramlarda halkımıza eksiksiz hizmet verecek kapasitede yeterli ve donanımlı otobüslere sahiptir” diye konuştu.

 

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Tatil dönemlerinde vatandaşların taleplerinin arttığına vurgu yapan Nihat Macit ise “Yoğunluk nedeniyle her hangi bir aksaklık ve her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için günler öncesi önlemlerimizi aldık. Önemli olan müşteri memnuniyetidir. Müşteriyi memnun ederseniz her hangi bir yere gideceğinde ilk tercih nedeni siz olursunuz. Çerkezköy’de bölgemize hizmet veren otobüs firmaları olarak, vatandaşlarımızı mağdur etmemeye ve müşteri memnuniyetine özen gösteriyoruz. 9 günlük tatil nedeniyle yolcu kapasitemizde yaşanacak artış bizleri sevindiriyor. Dönüşlerde de aynı yoğunluk olacaktır. Ancak yoğunluk Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri artacaktır. Biz önlemimizi aldık. Her kes gideceği yere ulaşacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN