Teksif üyeleri İrmet'e emanet

Özel İrmet Hastanesi ile Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında Teksif üyeleri İrmet Hastanesi'ndeki sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanabilecek

YAŞAM SAĞLIK 1.07.2016 20:15:00 0
Teksif üyeleri İrmet

ÜYELERİMİZİN YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRACAK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

İndirim protokolü Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İlişkiler Sorumluları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan arasında imzalandı. Sendika olarak her zaman üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Türkkan, “Üyelerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz. Bugün de şubemizde bölgemizin saygın hastanelerinden İrmet Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladık. Tüm üyelerimiz ve aileleri Özel İrmet Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Sağlığın önemine vurgu yapan Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Ayşe Akgün ise “Protokol kapsamında kazanılan sağlık indirimi belki ilk görünüşte küçük gibi görünebilir ancak kalemler arttığında ne denli bir indirimden faydalanıldığı daha net görülecektir. Biz her zaman sizlerin yanındayız” dedi ve imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti. İmzalanan indirim protokolünden duydukları memnuniyeti dile getiren sendika üyeleri de Özel İrmet Hastanesi2ne teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ