Diyanet ve Sağlık çalışanlarına iftar jesti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapalı Otopar üzerinde kurulan iftar sofrasında, ilçede görev yapan Diyanet ve Sağlık çalışanları ile birlikte oruç açtı.

GÜNDEM 30.06.2016 19:35:00 0
Diyanet ve Sağlık çalışanlarına iftar jesti

KATILIM YOĞUN OLDU

Kapalı otopark alanı üzerinde gerçekleştirilen iftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü. Dr. Olcay Palak, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş, Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İlişkiler Sorumluları Ayşe Akgün ve Füsun Özcan ile yüzlerce sağlık ve diyanet çalışanı katıldı. Her zaman olduğu gibi bu iftar programında da kendi elleri ile yemek dağıtan Başkan Vahap Akay, gece gündüz mesai yapan sağlık çalışanlarına ve diyanet çalışanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SONSUZA KADAR SÜRECEK

Çerkezköy Belediyesi olarak mahalle iftarlarını tamamladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün de ilçemizde görev yapan Diyanet ve Sağlık çalışanları ile bir araya gelip birlikte oruç açalım stedik. Her koşulda görevini yerine getiren sağlık çalışanlarına ve diyanet çalışanlarına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar sürecektir” dedi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde diyanet ve sağlık mensupları da iftar programı dolayısıyla Başkan Akay’a teşekkürlerini sundu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ