Edirnelilere festival daveti

Ramazan Ayı Edirne Gezisi kapsamında yaklaşık bin 800 kişiyle birlikte Edirne'ye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edirne Belediye Başkan Vekili Çiğdem Gegeoğlu'nu başkanlÄ

GÜNDEM 30.06.2016 19:25:00 0
Edirnelilere festival daveti

3 BİN BÜYÜKÇEKMECELİ BAYAN İLE EDİRNE’YE GELMEYİ PLANLIYORDUK

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ağırlayan Edirne Belediye Başkan Vekili Çiğdem Gegeoğlu, tarihin, kültürün ve medeniyetin beşiği olan Edirne'ye gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan Akgün, “Bu yıl yaklaşık 3 bin Büyükçekmeceli bayan ile Edirne’ye gelmeyi planlıyorduk. Ancak dün akşam yaşanan hain saldırı sonrası bine yakın misafirimiz, ziyaret planlarını erteledi. 33 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğümüz Edirne ziyaretini bu yılda gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

KIRMIZI DİPLİ MUM HEDİYE ETTİ

Edirne Belediye Başkan Vekili Çiğdem Gegeoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e tarihi Kırkpınar’ın sembolü kırmızı dipli mum hediye etti. Bu yıl 655’incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne hem şahsını hem de tüm Büyükçekmece Halkı’nı davet etti. Başkan Akgün de Gegeoğlu’na çeşitli hediyeler sunarak, 66 ülke bin 650 katılımcı ile yapılması planlanan ve 4’üncü kez dünyanın en iyi festivali ödülüne layık görülen 17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne tüm Edirne Halkı’nı davet etti. 

 

Marmara Haber