Sofranız soframızdır

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri örnek bir çalışmaya imza atarak bir gecede 20 aileyi evinde ziyaret edip, onlarla birlikte iftar yaptı. İftar sofrasını kendileri hazırlayan partililer, misafir old

SİYASET 29.06.2016 18:48:00 0
Sofranız soframızdır

VATANDAŞA KENDİ EVİNDE HİZMET ETTİK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Aile Sosyal Birim Başkanlığımız örnek bir projeye imza attı. ‘Sofran Soframızdır’ adlı proje kapsamında Ramazan Ayı boyunca ilçemizin çeşitli mahallelerinde vatandaşlarımız evlerinde ziyaret edildi. Ziyaret edilen evlerde iftar sofralarını bizzat kuran arkadaşlarımız, ziyaret boyunca da misafir oldukları evde vatandaşlarımıza hizmet ettiler” dedi.

 

1 GECEDE 20 EV ZİYARET EDİLDİ

Sofran Soframızdır adlı projenin vatandaşlar tarafından oldukça beğenildiğini kaydeden Abdullah Öge, “Ana Kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mahalle temsilcilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen proje kapsamında önceki gün tam 20 aile ziyaret edildi. Bu vesile ile vatandaşlarımızla birlikte iftar açma imkanı bulduk. Vatandaşlarımıza kendi evlerinde hizmet ettik” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ