Soydaşlardan selam getirdiler

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ederek Çorlu halkının Ramazan ayı ve Ramazan BayramınÄ?

GÜNDEM 29.06.2016 18:37:00 0
Soydaşlardan selam getirdiler

BAYSAN HEYETİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Çorlu'ya gelen Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Parlamento Grubu Başkan Yardımcısı ve Dobriç Milletvekili Ruşen Rıza, HÖH Parlamento Türkiye Dostluk Grubu Başkanı ve Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah, HÖH Haskovo Milletvekili Mehmet Ataman, HÖH Köstendil Milletvekili Aleksandar Metodiev, HÖH Kırcaali İl Başkanı, HÖH Dobriç İlçe Başkanı Necla Amdi ve HÖH Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Meclis Üyesi Güner Çetin, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ettiler.

 

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret eden heyet, Çorlu halkının Ramazan ayı ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutladı. Çorlu Belediyesi ve Çorlu halkının kendilerine daima destek olduklarını belirten Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Parlamento Grubu Başkan Yardımcısı ve Dobriç Milletvekili Ruşen Rıza, "Sizlere soydaşlarımızın selamlarını getirdik. Her fırsatta bizlerle birlikte olduğunuz ve desteklediğiniz için teşekkür ediyor, tüm Çorlu halkının ve İslam dünyasının Ramazan ayı ve bayramını kutluyoruz" dedi.

 

BAĞIMIZ HİÇBİR ZAMAN KOPMADI

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, "Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızla olan bağımız hiçbir zaman kopmadı ve kopmayacaktır. Biz bir bütünün iki yarısıyız. Bizler de soydaşlarımızın Ramazan ayı ve bayramını kutluyor, kendilerine sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber