Yeni başkan Serfiçe

Çerkezköy Kent Konseyi'nin dün saat 14.00'da Kent Konseyi Toplantı Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu'nda Serkan Karagöz aday olmazken, başkanlığa i

GÜNDEM 28.06.2016 18:45:00 0
Yeni başkan Serfiçe

KATILIM YOĞUN OLDU

Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, 2 yıllık görev süresinin dolduğunu belirterek, “Seçimlerde aday olmayacağımı söylemiştim. Sözümün arkasındayım. Biz görev süremizde çok güzel işler yaptık. Çalışmalarımızda emeği geçen ve bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Açılış konuşmasının ardından divan oluşturuldu. Divan başkanlığına Mustafa Zümbül, divan üyeliklerine ise Metin Milli ve Tuncay Üstünoğlu seçildi. 

 

NE YAPTIYSAK ÇERKEZKÖY’ÜN MENFAATİ İÇİN YAPTIK

Karagöz’ün ardından program Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşması ile devam etti. Serkan Karagöz ile iki yılda başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Akay, “Serkan Karagöz’ün Çerkezköy sevdası kent konseyi ile sınırlı değildir. Bundan sonra da Çerkezköy’e katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayatta sevinç ve mutluluklar kadar kırgınlıklar da oluyor. Benim, üstlendiğim görev itibariyle kimseye kırgın olma gibi bir lüksüm yok. Dolayısıyla bütün kırgınlıkları göğüslüyorum. Benim kimseyle kırgınlığım olamaz. Hele Serkan Karagöz ile asla olamaz. Eğer bir hatamız olduysa affola. Ancak biz ne yaptıysak, Çerkezköy’ün menfaatleri doğrultusunda yaptık” ifadelerini kullandı.

 

BİZİMKİ HİZMET KIRGINLIĞIYDI

Vahap Akay’ın konuşması sırasında oldukça duygulandığını söyleyen Serkan Karagöz ise “Oldukça samimi bir şekilde yapılan bu konuşmaya ancak şapka çıkartılır. Çok duygulandım. Çerkezköy sevdalısı biri olarak böyle bir adamla çalışmaktan büyük gurur duydum. Benim kırgınlığım kesinlikle şahsi değildi. Bizimki hizmet kırgınlığıydı” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Vahap Akay, Serkan Karagöz’e çalışmalarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

İLÇEMİZE YENİ KATILIMLAR KAZANDIRMAK İÇİN ADAY OLDUM

Programda daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde Kent Konseyi Başkanlığına Funda Serfiçe, Yürütme Kurulu üyeliklerine ise “Necmi Akman, Tahsin Akgün, Rağbet Erol ve Furkan Tülün” seçildi. Serkan Karagöz’ün iki yıllık başkanlık görevini layığıyla tamamladığını kaydeden Serfiçe, “Kent Konseyi’nin gönüllü emektarları ile aynı tempoda çalışmak, Belediye Başkanımız Vahap Akay önderliğinde ilçemize yeni katılımlar kazandırmak için aday oldum. Her daim görevimin başında olacağım” dedi. Serfiçe’yi ilk tebrik eden isim ise Serkan Karagöz oldu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ