Cem Evi'nden Mandalı'ya plaketli teşekkür

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Cem Evi Başkanı Duman tarafından Belediye Başkanı Man

GÜNDEM 28.06.2016 18:42:00 0
Cem Evi

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman ve Yönetim Kurulu Üyeleri önceki gün Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman, Yönetim Kurulu Üyeleri Leyla Bingöl Tekin, Melihat Ergin ve Dursun Akdal bu güne kadar vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür etmek istediklerini ifade ettiler.

 

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

Kapaklı Erenler Cem Evi yönetiminin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Kapaklı Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde her zaman her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Biz her zaman yanınızda olacağız” dedi. Ziyaretin sonunda Kapaklı Erenler Cem Evi Başkanı İrfan Duman Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ