Ülkücüler'den anlamlı iftar

Kapaklı Ülkü Ocakları önceki gün düzenledikleri iftar programında Kapaklı ve Çerkezköy'de ikamet eden şehit aileleri ile birlikte oruç açtı.

GÜNDEM 28.06.2016 18:41:00 0
Ülkücüler

ŞEHİT AİLELERİ KİMSESİZ DEĞİL

Düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkun, "Bu Ramazan ayında bir değişiklik olsun istedik ve herkes gibi eşe dosta iftar yemeği vermek yerine, evladını cennet vatan uğruna toprağa veren şehit anneleri, babaları ile birlikte oruç açmaya karar verdik. Evlatları ile bir kez daha gurur duysunlar diye; sahipsiz ve kimsesiz olmadıklarını, ülkücülerin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek istedik” dedi.

 

OMUZ OMUZA YÜRÜDÜĞÜMÜZÜ GÖSTERDİK

Amaçlarının şehit ailelerinin hayır dualarından nasiplenmek olduğunu kaydeden Ersan Coşkun, “Dün olduğu gibi bugün de omuz omuza yürüdüğümüzü gösterdik. Yüce Allah'tan bizleri nice sofralarda tekrardan buluşturmasını diliyor, şehit haberleri almadığımız güzel günleri hep birlikte görmeyi nasip etmesini temenni ediyorum. Buralara kadar bizi kırmayıp soframıza icabet eden tüm şehit ailelerimize, basın mensuplarımıza ve MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’na da teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ