Akay: Kafaları karışmış

MHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Güven Öztürk'ün CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı ile ilgili açıklamalarına cevap gecikmedi. CHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Av. Can Akay,

GÜNDEM 28.06.2016 18:40:00 0
Akay: Kafaları karışmış

HER FIRSATTA İKTİDARA DESTEK VERDİLER

Türkiye’nin ekonomi, eğitim, sağlık, dış politika, terör ve birçok açıdan ciddi olarak yıprandığını söyleyen Can Akay, “Ülkemizde terör gittikçe tırmanmış, aziz şehitlerimizin ruhu İmralı’da, Oslo’da, Habur’da sızlatılmıştır. Sözde çözüm sürecinde teröristlerin vatan evlatlarını şehit etmek için asfaltların altına bombalar döşediği itiraf edilmiş, ekonomik olarak dar boğaza girilmiş, esnaf ve işçi vergi yükü altında ezilmiş, adalete olan güven bitmiş, ülkemiz dış politikada etkisiz bir konuma sürüklenmiştir. Bir muhalefet partisi olan MHP ise, bütün bunların sorumlusu olan iktidar partisine muhalefet etmek yerine, her fırsatta iktidara destek vermiştir” dedi.

 

İKTİDAR YERİNE BİZE MUHALEFET EDİYORLAR

Ne MHP ne de başka bir partinin, Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni, Atatürk’e ihanetle suçlama hakkı olmadığını belirten Akay, “Partimiz başta pkk terörü olmak üzere her türlü terör örgütüne karşı silahlı, ekonomik, siyasi ve her alanda mücadeleyi savunmaktadır. Terörün finansmanının araştırılması için verdiğimiz önerge, MHP ve AK Parti oylarıyla reddedilmiştir. CHP’nin kararlılığı özellikle uluslararası alanda sözde ermeni soykırımı iddialarına karşı da sürmektedir. Ülkemizin geldiği acı tablodan sorumlu olan iktidar sahiplerine muhalefet etmek yerine, partimize muhalefet etme kafa karışıklığına sahip olan MHP, ‘muhalif görünümlü yandaş’ olmanın ötesine geçmeli ve aldığı oyların hakkını verme gayretinde olmalıdır” diye konuştu.

 

Marmara Haber