Bayram temizliği

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçenin muhtelif noktalarında genel temizlik çalışmalarına başladı.

GÜNDEM 27.06.2016 16:57:00 0
Bayram temizliği

SEFERBER OLDUK

Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçeyi Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi temizlik çalışmalarına hız verdi. Sıcak giden yaz günlerinde ilçe merkezi ve mahallelerde bayram temizliği yapan ekipler, özellikle çocuk parklarında titiz bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Kapaklı Belediyesi’nin tüm birimleriyle üzerine düşen her türlü sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Halkımızın Ramazan Bayramı’nı en güzel şekilde geçirmesi için seferber olduk. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz, yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. Böyle zamanlarda daha duyarlı hareket ediyoruz. Ramazan Bayramı’nı vatandaşımız huzurlu bir şekilde geçirecek” dedi.

 

RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK ETTİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı şöyle devam etti: “Ramazan Bayramı’na eksiksiz bir şekilde girmek istiyoruz. Bayram hazırlıklarımız kapsamında hummalı çalışmalara başlayarak ana caddelerimizden mahalle aralarına, dere yataklarından, çocuk parklarımıza kadar birçok yerde dokunmadık yer bırakmayacağız. Çalışmalarımız arife gününe kadar devam edip vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir ortamda bayram geçirmesini arzuluyoruz. Şimdiden tüm hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik eder sağlık, mutluluk, ve huzur diliyorum.”

 

Haber / Ahmet KARDEŞ