Tabela derneği olmayacağız

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Metin Kubilay'ı ziyaret etti.Ziyarette Kubilay, kendisinin de Çerkezköy'e gönül verenlerden biri oldu

GÜNDEM 23.06.2016 18:08:00 0
Tabela derneği olmayacağız

Bir  süre önce kurulan ve geçtiğimiz günlerde kongresini yapan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda dernek yönetimi, kaymakam Kubilay'ı ziyaret etti ve dernek ile ilgili bilgiler verdi. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, "Derneğimiz kısa sürede 100 üyeye ulaştı. Derneğimiz kesinlikle tabela derneği olmayacaktır. Bizler Çerkezköy’ün her alanda kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üreterek hayata geçirilmesini sağlayacağız."dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Çerkezköy’de 3 yılımı doldurdum. Bende Çerkezköy’ü seviyorum ve Çerkezköy’e gönül verenlerden biriyim.Sanayi kenti olan ilçemiz sanayi alanında bir marka kenttir. Ancak kentimizi eğitim ve sağlık alanında da marka kent  olsun istiyoruz ve bu yönde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizdeki özel hastaneler yenilendi. Devlet Hastanemiz yenilendi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz içinde yeni bina yapılması yönünde çalışmalar sürüyor.Çerkezköy’e gönül verenlerin ortak paydasını Çerkezköy’e faydalı çalışmalar yapması önemli.Tabela  derneği olamayacağınızı söylediniz.Kaymakamlık olarak bir proje merkezi kurduk.Buradan da yapacağınız çalışmalara destek alabilirsiniz. Proje merkezimiz kanalıyla Kalkınma Ajansından da gerekli desteğin alınmasına arkadaşlarımız sizlere yardımcı olurlar.Çerkezköy’de hızlı bir nüfus artışı var .İlçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının,derneklerin  ilçemizin daha da gelişmesine katlı sağlamaları yönünde ortak çalışmalar yaparak güzel katkı sağlamalarını diliyoruz.”dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ