Gümüş'e teşekkür ettiler

Çerkezköy Belediyesi'nin desteğiyle gazilik unvanı aldıkları Kıbrıs'a giden ve burada anılarını canlandıran Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Kıbrıs g

GÜNDEM 23.06.2016 18:02:00 0
Gümüş

Yarlıgan, dün Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’ü ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri Ahmet Galak ve Fuat Karataş da hazır bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş’e Kıbrıs gezisinde kendilerine eşlik ettiği için teşekkür eden Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Gerek buradan Kıbrıs’a giderken, gerekse Kıbrıs’tayken bizim tüm ihtiyaçlarımızla yakından ilgilendi. Bu nedenle kendisine teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

 

SAVAŞMAYA GİTTİKLERİ YERE GEZİ AMAÇLI GÖTÜRDÜK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, "Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ve meclis üyelerimizin destekleri ile gazilerimizi bir zamanlar savaşmaya gittikleri Kıbrıs’a bu kez gezi amaçlı götürdük. Kıbrıs’ta birçok dernek ve kuruluşa ziyarette bulunan gazilerimiz, bir yandan da tatil yapma imkanı buldu. Gazilerimiz bizim için çok önemlidir. Onlar vatan uğruna can siperane bir şekilde savaşmışlardır. Gazilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.
Ziyaret sonunda Hasan Hüseyin Yarlıgan, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Yarlıgan’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ