Hasat Bayramı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Ziraat Odası ve Tekirdağ Ticaret Borsası ile birlikte 1.Hasat Bayramı'nı düzenledi.

GÜNDEM 23.06.2016 18:01:00 0
Hasat Bayramı

İnecik Mahallesinde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık  İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca,CHP İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Osman Sarı, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı,  tarım kuruluşları yetkilileri,  muhtarlar ve çok sayıda üretici katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalara geçildi. Yaklaşık 1 ay önce tarım ile ilgli değerlendirmeler yapılırken bu fikrin ortaya çıktığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bu kadar kısa sürede böyle güzel bir etkinliğin ortaya çıkması beni mutlu etti. Hasat Bayramımızın 1.’incisi bu sene verim yüksek olduğu için çok doğru bir zamanda gerçekten bayram havasında kutlanıyor. Dilerim önümüzdeki yıllar bolluk ve bereket hep bizimle olur ve her hasadımız bayram havasında geçer.” dedi.
Konuşmaların ardından etkinlik girişinde dağıtılan biletlerin çekilişleri yapılarak sürpriz hediyeler sahiplerini buldu. Çekiliş sonrası dualar edilerek buğday hasadı yapıldı.