Belediye personeli iftar yemeğinde buluştu

Kırklareli Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince mahallelere verilen iftar yemeklerinin ardından belediye personeli ve ailelerine de iftar yemeği verildi.

GÜNDEM 23.06.2016 18:00:00 0
Belediye personeli iftar yemeğinde buluştu

Kırklareli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye başkan yardımcıları Adem Sevim, Fettah Aygün ve çok sayıda belediye personeli katıldı.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Bu kutsal ayda tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin Allah katında kabul edilmesini diliyorum. İçinden geçtiğimiz bu süreçte her zamankinden çok iç barışa, huzura, komşuluğa, kardeşliğe, dostluğa ihtiyacımız var. Türkiye bu zamana kadar görülmemiş bir terör bunalımı ile karşı karşıya. Terör, nereden gelirse gelsin en büyük insanlık suçudur. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, teröre kurban verdiğimiz bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi milletimiz adına minnet ve şükran ile anıyorum. Mekânları cennet olsun, gazilerimize Allahtan şifa diliyorum. Son şehidimizin, gerçekten bu ülke adına verilen son şehit olmasını temenni ediyorum’’ dedi.
Ortak görevlerinin Kırklareli’ne layıkıyla hizmet etmek olduğunu söyleyen Kesimoğlu’ konuşmasını şöyle sürdürdü. "Sizlerle birlikte hareket etmek, aynı çatı altında görev yapmak benim için gerçekten çok değerli. Hepimizin ortak görevi Kırklareli halkına layıkıyla hizmet edebilmektir. Kırklareli her yönüyle çok ayrıcalıklı ve özel insanların yaşadığı bir şehirdir. Bu güzel şehrin, güzel insanları hizmetin en iyisine layıktır. Bizlerde canımızı dişimize katarak bu güzel insanlara hizmetin en iyisini getirmenin üstün gayreti içerisindeyiz. Birkaç ay içerisinde bir çok projeyi hayata geçirmenin keyfini ve onurunu hep birlikte yaşayacağız. Bunların hepsini birlikte başaracağız. Her zaman ifade ediyorum tek elle alkış tutulmaz. İkinci bir el gereklidir. İşte burada ki ikinci el sizlersiniz. Gerçekleştirilen projelerin tamamında sizlerinde imzası var. Kırıkkale ile karıştırılmayacak bir Kırklareli’yi ülkenin gündemine birlikte taşımanın onurunu yaşayacağız. Bu süreç içerisinde zaman zaman sıkıntılı dönemlerimiz olmuştur. Ancak bundan sonra daha güzel günlere inşallah hep birlikte ulaşacağız.