Çerkezköy adına yapılan çalışmanın yanındayız

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, "İlçemizde bÃ

GÜNDEM 22.06.2016 19:15:00 0
Çerkezköy adına yapılan çalışmanın yanındayız

ÇERKEZKÖY BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Geçtiğimiz hafta birinci olağan kongrelerini yaparak yeni yönetim kurulunu belirleyen Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve yönetim kurulu üyeleri, başkan Akay'ı ziyaret etti.  Dernek olarak,alışıla gelmiş dernekçilik dışında farkındalık yaratmak ve ilçenin gelişimine katkı sağlamak istediklerini belirten Murat Akay, "Çerkezköy’ün vizyonuna katkı sağlamak için çok güzel projelerimiz var bunları sizlerin katkı ve destekleriyle çok daha iyi şekilde hayata geçireceğimize inanıyoruz.En büyük amacımızda Çerkezköy bilincini oluşturmak ve Çerkezköy’e çok şey kazandırmak istiyoruz.Çerkezköy’ün kültürel gelişiminden eğitime kadar her alanda vizyonunun yükseltilmesine katkı sağlamak en büyük hedefimiz.

 

SİZLERİN YANINDAYIM
İlçede böyle bir derneğin kurulmasından kendi adıma memnun olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Çerkezköy adına yapılan ve yapılacak her çalışmanın yanındayız ve destekliyoruz. İlçemizdeki dernek zenginliği aynı zamanda ilçemizin kültür zenginliğinin bir simgesidir. Bizlerde ilçemizde Çerkezköy bilincinin oturtulması yönünde çalışıyoruz.Ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının da katkı vermesi gerektiğine inanıyorum.Çerkezköy bilincinin ilçemizde oturtulması yönündeki çalışmalarınızda da sizlerin yanındayım.Çerkezköy’ün sıkıntılarının çözümü içinde yoğun bir çalışma sergiliyoruz.

 

Haber/Gökhan TEKER